GEBRUIKTE GENERATORSETS

Bij HAWE Power Support BV kunt u ook kiezen voor een gebruikt generatorset. Aan de hand van uw wensen kijken wij wat we kunnen bieden. Onze vakmensen zijn u graag van dienst. 

Om welke reden dan ook meer interesse in een gebruikte generatorset dan in een nieuw generatorset? Wij leveren ze. Aan de hand van uw wensen kijken wij in ons assortiment naar een set die voldoet. Het kan zo zijn dat wij de set die u zoekt, niet gebruikt voorradig hebben. In dat geval zoeken wij in ons netwerk verder, of doen u een passend aanbod voor een nieuwe set.

Wij leveren gebruikte sets in een grote range. Zo kunnen wij al een generatorset leveren vanaf 10 KVA. Maar ook tot een vermogen van 2500 KVA, en natuurlijk alles wat daar tussen zit.

Een gebruikte set wordt altijd in onze werkplaats gekeurd en zo nodig onderhouden, alvorens wij de set verkopen. Het is mogelijk om uw oude set bij ons in te ruilen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een gebruikt generatorset? Of bent u benieuwd wat wij momenteel voorradig hebben? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze pagina, of via: + 31 851 308 365.

Keer terug naar 'Producten'
Meer informatie over de aanschaf van een gebruikt generatorset? Laat hieronder een berichtje achter.

Vraag

ONS AANBOD

Aggregaat Generator 60 KVA

Motor:           Perkins
Generator:    Stamford
Urenstand:   498 uur
Bekijk meer

Aggregaat Generator SDMO J 220 KVA

Motor:           John Deere
Generator:    Leroy Somer
Urensand:     4674 uur
Bekijk meer

 FOTO-IMPRESSIE

Vragen? Wij zijn bereikbaar: + 31 851 308 365