Skip to main content
 
 

GEBRUIKTE GENERATORSETS

Bij HAWE Power Support BV kunt u ook kiezen voor een gebruikt generatorset. Aan de hand van uw wensen kijken wij wat we kunnen bieden. Onze vakmensen zijn u graag van dienst. 

Om welke reden dan ook meer interesse in een gebruikte generatorset dan in een nieuw generatorset? Wij leveren ze. Aan de hand van uw wensen kijken wij in ons assortiment naar een set die voldoet. Het kan zo zijn dat wij de set die u zoekt, niet gebruikt voorradig hebben. In dat geval zoeken wij in ons netwerk verder, of doen u een passend aanbod voor een nieuwe set.

Wij leveren gebruikte sets in een grote range. Zo kunnen wij al een generatorset leveren vanaf 10 KVA. Maar ook tot een vermogen van 2500 KVA, en natuurlijk alles wat daar tussen zit.

Een gebruikte set wordt altijd in onze werkplaats gekeurd en zo nodig onderhouden, alvorens wij de set verkopen. Het is mogelijk om uw oude set bij ons in te ruilen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een gebruikt generatorset? Of bent u benieuwd wat wij momenteel voorradig hebben? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze pagina, of via: + 31 6 15488040.

Keer terug naar 'Producten'
Meer informatie over de aanschaf van een gebruikt generatorset? Laat hieronder een berichtje achter.

  Naam

  Mailadres

  Telefoonnummer

  Organisatie

  Vraag

  ONS AANBOD

  Aggregaat Generator 60 KVA

  Motor:           Perkins
  Generator:    Stamford
  Urenstand:   498 uur
  Bekijk meer

  Aggregaat Generator SDMO J 220 KVA

  Motor:           John Deere
  Generator:    Leroy Somer
  Urenstand:     4674 uur
  Bekijk meer

  Vragen? Wij zijn bereikbaar: + 31 6 15488040

  Realisatie: COMMAR Reclame