OVER ONS

HAWE Power Support BV is een jong en dynamisch bedrijf. Ontstaan vanuit de ambitie van twee jonge vakmensen, namelijk Johannes Hak en Henri Weerheim.

Beide mannen zijn in het bezit van meer dan 15 jaar ervaring op gebied van motoren, generatoren en aanverwante techniek. De naam HAWE Power Support B.V. is ontstaan vanuit een combinatie van beide achternamen.

De klantenkring van HAWE Power Support B.V. bestaat uit onder meer uit industriële bedrijven, tuinderijen, pluimveehouderijen, particulieren met pleziervaartuigen e.d.. Het werkgebied strekt zich uit tot de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Lees de achtergrondverhalen van Johannes en Henri.
FOTO-IMPRESSIE

AANGENAAM …

Johannes Hak

``Mijn naam is Johannes Hak. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Capelle aan de IJssel. Als jongen van 15 jaar begon ik met werken, bij Vis Baggerwerken in Ouderkerk aan de IJssel. Dat was mijn eerste stap om de kneepjes van het vak te leren.

Veertien jaar later besloot ik als zelfstandige verder te gaan. Onder de naam TSH Machines & Constructies heb ik veel uiteenlopend werk verricht, zoals het repareren en verbouwen van bagger- en grondverzetmaterieel.

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in onder andere de motorentechniek, constructiewerk, hydrauliek en elektrotechniek. Daarnaast heb ik veel ervaring opgebouwd in de scheepvaart en offshore.

In deze jaren werkte ik veel samen met Henri Weerheim. Deze samenwerking beviel aan beide klanten zo goed, dat we vanaf 2019 besloten hebben HAWE Power Support B.V. op te richten waarmee we ons specialiseren in (nood)stroomgeneratoren. HAWE Power Support werd daarmee een feit.``

Henri Weerheim

``Mijn naam is Henri Weerheim. Samen met mijn vrouw en twee kinderen wonen wij in Oud Beijerland. Tijdens mijn opleiding autotechniek aan het Da Vinci College, werkte ik al volop in een vrachtwagengarage te ’s-Gravendeel. Vanuit daar is mijn passie voor de techniek ontstaan.

Een aantal jaren ben ik werkzaam geweest bij MTU Benelux, een internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met dieselmotoren in onder andere de scheepvaart, megajachten en noodstroomvoorzieningen. Daarna ben ik begonnen als zelfstandige, onder de naam 'Weerheim Technische Service' waarmee ik onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verrichtte aan dieselmotoren, generatoren, noodstroomvoorzieningen en machinebouw.

Vanaf 2019 heb ik met Johannes Hak besloten samen te bouwen aan een eigen bedrijf waarmee we ons specialiseren in (nood)stroomgeneratoren. HAWE Power Support werd daarmee een feit.``

Vragen? Wij zijn bereikbaar: + 31 851 308 365