Skip to main content
 

OVER ONS

HAWE Power Support BV is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in onderhoud, service en in- en verkoop van alles rondom (nood)stroom: generatorsets, dieselmotoren, accu’s, etc.

De klantenkring van HAWE Power Support B.V. bestaat uit onder meer uit industriële bedrijven, datacentra, tuinderijen, pluimveehouderijen, particulieren met pleziervaartuigen e.d..

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen hebben wij een ruime eigen werkplaats en de benodigde kantoorruimte. Hier beschikken we over een breed en modern machinepark, en kunnen wij de projecten voor onze klanten op efficiënte wijze voorbereiden. Onze werkplaats is gevestigd in Oud-Beijerland (Zuid-Holland). Ons werkgebied strekt zich uit tot de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

FOTO-IMPRESSIE

ONZE EXPERTISES

(NOOD)STROOM-GENERATORTECHNIEK

Stroom is van levensbelang voor uw bedrijf. Juist op een cruciaal moment van stroomuitval, wilt u zekerheid. Alles rondom noodstroom brengt u daarom zorgeloos bij ons onder. Wij staan voor de hoogste kwaliteit, jarenlange ervaring en snelle communicatie. Dat geeft een veilig gevoel.

Ook voor tijdelijke stroomvoorzieningen en mobiele generatorsets bent u bij ons op het juiste adres.

GENRATORSETS

MOTORENTECHNIEK

Naast generatorsets is HAWE ook gespecialiseerd in motorentechniek in alle voorkomende toepassingen.

ACCUSERVICE

Voor onderhoud, levering en inname van uw accu’s is HAWE het juiste adres.

HAWE beschikt over een eigen accu-webshop. Op hawe-accushop.nl kunt u zelf online inkopen of contact met ons opnemen voor een scherpe aanbieding.

ACCU WEBSHOP

Vragen? Wij zijn bereikbaar: + 31 6 15488040

Realisatie: COMMAR Reclame