OVER ONS

HAWE Power Support BV is een jong en dynamisch bedrijf. Ontstaan vanuit de ambitie van twee jonge vakmensen, namelijk Johannes Hak en Henri Weerheim.

Beide mannen zijn in het bezit van meer dan 15 jaar ervaring op gebied van motoren, generatoren en aanverwante techniek. De naam HAWE Power Support B.V. is ontstaan vanuit een combinatie van beide achternamen.

De klantenkring van HAWE Power Support B.V. bestaat uit onder meer uit industriële bedrijven, tuinderijen, pluimveehouderijen, particulieren met pleziervaartuigen e.d.. Het werkgebied strekt zich uit tot de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

FOTO-IMPRESSIE

ONZE EXPERTISES

(NOOD)STROOM-GENERATORTECHNIEK

Stroom is van levensbelang voor uw bedrijf. Juist op een cruciaal moment van stroomuitval, wilt u zekerheid. Alles rondom noodstroom brengt u daarom zorgeloos bij ons onder. Wij staan voor de hoogste kwaliteit, jarenlange ervaring en snelle communicatie. Dat geeft een veilig gevoel.

Ook voor tijdelijke stroomvoorzieningen en mobiele generatorsets bent u bij ons op het juiste adres.

GENRATORSETS

MOTORENTECHNIEK

Naast generatorsets is HAWE ook gespecialiseerd in motorentechniek in alle voorkomende toepassingen.

ACCUSERVICE

Voor onderhoud, levering en inname van uw accu’s is HAWE het juiste adres.

HAWE beschikt over een eigen accu-webshop. Op hawe-accushop.nl kunt u zelf online inkopen of contact met ons opnemen voor een scherpe aanbieding.

ACCU WEBSHOP

Vragen? Wij zijn bereikbaar: + 31 851 308 365